-->: --->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
SIVASSPORú bjk macinda gostermis olduklari performanstan dolayi tebrik ediyorum.Yeni teknik adamla kendi sahalarinda ciktiklari ilk karsilasmada YIGIDO lar anadolu takimlarinin artik kolay lokma olmadiklarini gosterdiler hepsini alinlarindan opuyorum. istanbulun cagdas insanlari kusura bakmasin galibiyet zevki yasatamadik onlara tam tersi dua etsinler biraz sansli olsaydik hakem birazda adaletli yonetip tum ikili mucadelerde tercih hakkini bjk lehine vermeseydi bjk belkide yeni teknik adam aramak icin kollari sivayacakti kusura bakmayin istanbulun cagdas kulturlu vede ileri insanlari anadolunun bagrindan gelip size yatmadik YIGIDO bundan sonra sampiyon´lugun anadoludan gececegini gosterdi arkadaslar lutfen galayana gelmeyelim onlar kadar alcalmayalim zafere ulasmanin kurali inanmaksa biz inanalim YIGIDOLAR birgun mutlaka SAMPIYON olacaklar bu gun cok yakin onun icin bizans oyununa gelmeyelim tahriklere kapilmayalim SIVAS halki mert tir ne zaman ne yapacagini iyi bilir ama federasyon da haklida olsak bizden yana olmaz ve haklida olsak cezayi biz aliriz sahamiz kapanir derken bir puanin bile cok sey degistirdigi lig de takimimizi biz ANADOLU insani olarak bize yakisan sekilde destekleyelim biz YIGIDOYUZ kimseye boyun egmeyiz ama ortada kayirmacilik var bizans oyunlari var biz bunlara alet olmayalim onlarin yaptiklarini KINIYORUM ve sivasa ve sivas halkina ettikleri kufurleri kendilerine aynen IADE ediyorum
SIVAS LI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
|