30.10.2008, 22:01
|
|
Usta Yiğido
978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: --->: -->: --->: Bayan Seyirciden Para Alınma
Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Alıntı
Bunu senin yazdığına inanamıyorum?..
Bayan seyirciden para alınmamasına da karşıyım.. Zira stadyumlara gidememe nedenimizi araştırsınlar, bilet parası yüzünden cevabını kaç kişiden alabilecekler..
Velhasıl kendi adıma ben sanırım ne zaman stadyumlarda nezih ortam sağlanır, o zaman giderim maça.. Ben maça gittiğim için kimseden anlayış bekleyemem, hele stadyumda ayakkabısını çıkaracak kadar kendinden geçen insanlardan hiç..
|
ya ben onu saka icin dedim bayan taraftarlarin en az erkekler kadar destekleyeceginden suphem yok..bizim cekirdekcilere de ornek olursunuz hem..
su an tribunlere hic bayan gelmiyor neredeyse. e buna bi ilk adim atilmali. ilk adim olrak da bayan taraftarlardan ucret alinmamasi gayet mantikli bir oneri...
tribunlerde nezih bir ortam demissin. bu ortam hicbi zaman olmayacak.siz tribune gelmeye basladiginizda bu azalacak. ama gelmezseniz bu boyle devam edecek...bayanlarin da tribune gelmesi icin para alinmamasi guzel bi baslangic olsa gerek 
orgu mevzusu da gecenlerde trt 3 de 20-30 sene oncesinin maclarini izliyodum. trabzon fener maci ve tribunlerde cok fazla bayan taraftar var. spiker de mactan once onlarla roportaj yapiyordu. bircogu orgu oruyordu 
|
|
|