Tekil Mesaj Gösterimi
-->: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri
Alt 01.11.2008, 17:37   #7
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1505 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: 2008-2009 sezonu Basketbol haberleri

Dwayne Jones kontrolden geçti
Efes Pilsen’in yeni transferi Dwayne Jones Gebze’de bulunan Anadolu Sağlık Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti.
Amerikalı oyuncu, Anadolu Sağlık Merkezi’nde dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, KBB ve efor testi bölümlerinde muayene oldu. Sporcunun muayeneleri ile birlikte tıbbi tahlil analizleri de yapıldı.

Yapılan kontroller sonucunda Amerikalı oyuncuda sağlık yönünden olumsuz bir bulguya rastlanmadı.

Dwayne Jones “Efes Pilsen’in Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğunu duydum. Kendimi geliştirmek adına benim için iyi bir şans olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de başarılı olacağımı düşünüyorum. Efes Pilsen’in hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarılı olması için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır