Tekil Mesaj Gösterimi
--->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları
Alt 07.11.2008, 08:11   #13
Rallim58
Gast

Standart --->: İstanbul Buluşması Fotoğrafları

Organizasyonun yapılmasında emekleri geçen arkadaşlara Osman Günay kardeşim nezdinde teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sayfaya konuyu açarak; gerek duyurulması ve davet adına, gerekse buluşmanın görüntülerini bizlere yansıtması adına Osman Günay kardeşime tekraren teşekkürlerimi iletiyorum.

Davete icabet eden tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Elit ve tartışılabilecek seviyeli bir buluşma olduğu her halinden belli bir orgnizasyon olmuş. İşte böylesi organizasyonlara imrenmemek ne mümkün.

Ümit ederim böylesi elit, sohbet ve muhabbet buluşmaları tüm Sivas'lıların bulunduğu ortamlarda Sitemiz üyelerinin katılımlarını görmek dileğiyle...

Çok kısa bir not :
Osmanım yine konuşturmuşun, ellerine sağlık... Ama adını unuttum dediğin üyemizin tazminat davasına hazır ol beni çok güldürdün Allah seni ebedi güldürsün...

Sönmez gardaşımın şark keyfi ve derin sigara çekimi süper görüntü..

Caharım maşaallah her zamanki gibi... Ama sanki balkonu daraltmış gibi...

Furkan hocamın bir paket yetmezmiş gibi 2 paket sigarayla toplantıya katılması, toplantının çok uzun olmasının göstergesiydi galiba

Altuntaş ağbim gençlere taş çıkarır duruşu (kimin toprağı) baksana adam nerdeyse atletle oturacak yanında yarı yaşında gençler ceketli hırkalı, bizimki maşaallah..

Çok ciddi ve samimi bir ortamın oluşmasında katkıda ve katılımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...