Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hakeme Veryansın
Alt 13.11.2008, 09:55   #7
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakeme Veryansın

Sivaın kötü kaderi bu arkadaşlar beşiktaş mazında 20.000 ytl para cezası aldık ama ben neden olduğunu birtürlü anlamış değilim nedir sucumuz abdurrahmanın beşiktaşlı oyuncu ile kavga etmeyip arkasını dönüp gitmesimi yoksa sahada oyuncuların yerlerden ayakkabıları toplayık kenara atmasımı belki bizde bazı futbolcu ve hocaları gibi sahada bulunan yabancı maddeleri alıp hemen görevlilere yada hakeme delil olarak versek bu duruma düşmeyiz heralde. Yazıkkı sevenimiz yokmuş bunun için sivasspor yenilmiş kötü oynamış gibi sebeblerle ne takımımıza nede hocamıza karşı durmayalım lütfen sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur anlayışını hiçbir zaman unutmayalım. Bakın trabzon yenildigi halde taraftarından alkış aldı biz beşiktaş tan puan aldık fenerbahceden puan aldık gecen yıl neden liderliği kacırdık hatırlayalım lütfen büyük takımlara yenildiğimiz için küçük takımlar mutlak bir yerlerde aksıyor ezon içinde am büyük takımlar ise kolay kolay puan vermiyorlar iyi motive oluyorlar yenilselerde ertesi hafta yeniyorlar artık bizde büyük takım olma yolunda ilerliyoruz onun için lütfen takımımızı motive edelim sonra internet sitemiz sakız oluyor medya grublarına antalya macından sonra fanatik gazetesi internet sitesinde bir haber okudum çok üzüldüm diyordiki (Sivasspor un internet sitesinde sivasspor ağır şekilde eleştirildi ) lütfen ....
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla