Cevap: İstişare Toplantısına Davetlisiniz!
Bu konuda yazmak belki bana düşmez ama ben yakında İzmir'de faaliyete geçirmeyi planladığım projelerden bazılarını yazayım, belki oradaki dernek yöneticilerinin hoşuna gider. Bunu lütfen eleştiri, yarış olarak görmeyin, amaç Sivas'tan uzakta olan Sivas'lıyı ve Sivasspor'luyu Sivas'a yakın tutmaktır.
İzmir'de yaşadığımız en büyük sorun Sivasspor Lisanlı ürünlerini bulamamak. Aynı sorun İstanbul'da da yaşanıyor. Dernek olarak bunun temini çok kolay. Sivas'tan alacağınız ürünleri, kar marjı olmadan tüketiciye arz etmek İstanbul'da ki tüm Sivas'lıları memnun eder. Bunun için dernekte herbir üründen örnek bulundurun. İsteyenler hemen adını yazdırıp parasını peşin ödemek şartıyla temin için Sivas'la bağlantıya geçin. Sivas'tan illaki birileri bu konuyla ilgilenir. Hem kulübümüz hemde taraftarımız kazanır.
Bu konuda aslında Sarılar Tekstil'in sahibi kardeşimizden hep bir adım bekledim ben kendi adıma, ama sanırım aklına gelmedi. Kendisi dahi yapabilir. Benden sadece hatırlatma.
Yoksa organizasyonlar, maça beraber gitme organizasyonları, şurada 3-4 yıllık Süper Lig geçmişi olan bir takım taraftarı için gayet güzel çalışmalar, ama bunun yanına çeşit katmak lazım.
İnanıyorum ki, bu konuda İstanbul derneği ve Günay kardeşim adım atacaktır.
İleride birlikte hareket edeceğimiz güzel çalışmaları paylaşmak üzere çalışmalarınızda başarılar dilerim
.
|