Alıntı:
sarilartekstil Nickli Üyeden Alıntı
DEGERLİ İZMİRLİYİGİDO KARDEŞİM;
ÖNCELİKLE FORMA HAKKINDA SİZİ BİLGİLENDİREMEK İSTERİM EVET BİZLERDE SİVASSPOR FORMASI YAPIP MALİYETİNE SATMAK İSTERİZ AMA KULÜBÜN ANLAŞMIŞ OLDUGU ADİDAS FİRMASININ İZNİ OLMADAN, ASLA BİRTANE FORMA YAPAMAZSINIZ YAPIP BUNU PİYASAYA SÜRDÜGÜNÜZDE DOGACAK ZARARLARA KATLANMAK ZORUNDASINIZ. BU İŞLER LİSANSSIZ OLMAZ AMA İNŞALLAH İSTDER OLARAK YÖNETİMDE BULUNURSAM İLK OLARAK SİVASTAN KLUBÜMÜZÜN MAGZASINDAN ORJİNAL FORMA GETİRTİP BURADA DERNEK LOKALİNDE KAR MARJI OLAMADAN İSTEYEN ARKADAŞLARA VEREBİLİRİZ. BEN ŞAHSIM OLARAK BU FORMALARIN ORJİNALINI İŞ YERİMDE ÜRETİRİM,AMA BUDA EMEGE SAYGISIZLIK OLUR.
SAYGILARIMLA MURAT SARI SARILAR TEKSTİL ADINA
|
Canım kardeşim, sen beni yanlış anladın. Bende üretim amaçlı olarak söylememiştim. Satışı için aracı olmanız açısından söylemiştim. Siz tekstil işi yaptığınız için (satış yeriniz var olma ihtimali üzerine) ama aksi halde dediğiniz gibi Sivas'tan getirip satabilirsiniz diye düşündüm.
Çünkü Sivas mağazasından alıp elden satmak hem kulübümüz adına hemde etik olarak uygun olmaz. Stabil bir yerde (mağaza veya dernekte) satılırsa çok daha hoş olur.
Tecrübenizden faydalanmak istiyoruz Murat bey, şimdiden teşekkür ediyoruz.
.