--->: İşte Yeni Kadromuz
Uzun süredir üzerinde çalıştığımız yeni yönetim şemamızı faliyete geçirdik. Sitemizdeki yönetim değişikliği sadece isimler, sıfatlar ile sınırlı değil, yeni bir anlayış, yeni bir soluk ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için ilk adım olması dolayısı ile çok önemli bir çalışmadır. Titizlikle hazırladığımız ve bir çok arkadaşımızın emeği olan bu yönetim şeması ile sitemizi artık profesyönel bir anlayışla yöneteceğiz. Arkadaşlarımın gayretleri, üyelerimizin yardımları ile siteyi bu günlere el birliğiyle getirdik. Sivas'ın, Sivasspor'un sesini elimizden geldiğince duyurmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Başarıyı yakalamaktan daha önemlisi bu başarıyı sürekli hale getirmektir.
4 büyük şehirde sorumlular belirleyerek tabana yayılma ve organize olma hedefimizde de ilk adımı attık. Bu politikamızı sürdüreceğiz ve diğer şehirlerimizi de bu daire içine zamanla alacağız.
Alt Forum yöneticiliği sistemi ile hem görev paylaşımını gerçekleştirmiş olacağız hemde yönetim tecrübesi edinen arkadaşlarımızla gelecek planlarımızı yapacağız.
Spor kamuoyunda ismini duyuran sitemizin başarı grafiğini sürekli yükseltebilmemiz için profesyönel yöneticiliğe geçmemiz gerekiyordu. Site yönetim şemasında yaptığımız düzenleme ile bu ilk ve önemli adımı atmış olduk. Yeni yönetim kadromuzun ve yeni yönetim anlayışımızın Sivas, Sivasspor ve Sivaslılar için hayırlı olmasını diliyorum.
|