18.11.2008, 22:56
|
|
Yiğido
102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
abi ben onda değilim,haksızsan haksızsın de,sizin sitede var mı böyle bir olay,ziyaretçi olarak gelip yazaiblir miyim ben,yazamam,çünkü bu anormal olur böyle bir maç öncesi,çünkü ister istemez ben Sivasspor'u övücem anlatıcam falan filan,ister istemez tartışma oluşucak,veya Bursaspor maçından önce Bursasporlular,FB maçı önces FB taraftarları sizin sitede fink atsa bunu normal mi karşılarsınız?dediğim gibi bu konuları ortak tribün forumlarında tartışmak lazım,konu açıldı açılalı ister istemez laf atışamsı oluyor,açıkca söyle ben senin tarftarın olduğun sitede,sizin Sivas'a geleceğiniz bi maç öncesi,efendi olun gelin misafrimiz olsun,yoksa alayına gider,görürsünüz desem neler olur ya,bu konuda ben aydınlatamıyorum bu forumu sen sizin futbol kültürünüzle aydınlat bari,hayatında stada girip tezahürat yapmaayan,deplasmana gitmeyen kişiyi yönetici yaparsan sonuç bu işte,çok şey öğrenmemiz lazım çoooooook...Trabzonada gelirim normalde ama haftasonu izmirden diyarbakıra uçucam,ordan batmana geçicem maalesef :(
|
 şimdi diyorsun bende orda özgürce yazayım ama yazdırmazlar tahamulleri yok buraya yzan tsli arkadaslar bunu kabul edin buda bizim farkımız
|
|
|