Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 18.11.2008, 23:55   #273
GuNaY
Gast

Standart Cevap: -->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neyin peşindeyiz Mustafa'm???Sivasspor'un değil mi?TS taraftarı bunun peşinde olabilr mi peki?hayır..çünkü oda TS'un peşinde,eee herkesin peşinde koştuğu renkler farklıyken sence hangi ortak noktada buluşabiliriz,sevgi barış kardeşlik mi?eğer rakip taraftar gelip başarı diledikten sonra gidiyorsa tamam!ama ben böyle bi durum görmedim,şu konu açıldı açılalı kaç kez TS hikayeleri yazıldı bu foruma,ne gerek varki?
Bence bu şekilde bir tartışma, fikir alışverişinde bulunabildiğimiz için bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor.

Trabzonu büyük veya küçük diye tartışmak bence anlamsız. Bu diğer takımlar içinde geçerli. Her taraftar kendi takımını iyiden de öte bir gözle görür, görmelidirde. Trabzon ve maalesef diğer 3 takımı ayıran bazı özellikler olduğundan büyüklük konusunda biraz daha öne çıkabilirler. Ancak asla ve asla benim takımımın üzerine çıkamazlar.

Bunu bu şekilde bilerek yazarsak bence bir sorun olmayacaktır. Ayrıca bu şekildeki fikir teatilerinden, karşılıklı bilgi gösterilerinden herzaman bilmediğim birçok bilgiyi öğrenmişimdir. Bu yüzden zevkle konuyu takip ediyorum