Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo
Alt 21.11.2008, 12:38   #354
reha61
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 reha61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Rotes Gesicht Cevap: --->: Cevap: --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspo

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gecen sene geldıgımızde tahrık fılan olmasın dıye atkılarla formalarla gezmedık stada gıderken sadece formalı atkılı gıtttık...stad gırısınde 50 60 kısılık trabzon taraftarıyla beraber "anadolu" dıye bagırdık ama ıcerı bır gırdık pankart astık diye dunya kadar kısı geldı baskı yapdı kaldırın denildi...ama pankartımıza olan saygımızdan gerı adım atmadık...bıze neden ındırılmek ıstendıgı oncekı sene ts lılerın sıvas da pankart asamamalarıymıs...sankı bız astırmadık bız ındırsınler emırı verdık...bundan sonrada olaylar koptu dısarda bagırdıgımız ts lıler bıle kale arkasına gıderken onumuzden gencı yaslısı erkegı kadını demedıklerı kufuru bırakmadılar..."pkk lı sınız" dıye bagıranlar oldu...ben butun ts lılerı bunun ıcın dahıl etmıyorum ama artık hıc bır sevgım kalmadı kalmazda ts lıler ıcın...benım unıversıtede onlarca trabzonlu yakın arkadasım var hıcbırıylede sorunum yok..bızım ts taraftarıyla kinimiz nefretımız olsa bugun sivas da bir insan bile ts formasıyla gezemezdı...

he yanarım yanarımda cılgınlar 58 dekı arkadasların ıstegıyle cogu macda 61. dk da trabzon dıye bagırdıgıma ve onun bagırtmama neden olan ts taraftar grubunun macbasından sonuna kadar hatta stad bosaldgında bıle sıvas a kufur eden ınsanlardan olustuguna....

son olarak sonunda en kotu sey de olsa sırf ınadına " gelemezler " dıyenler ıcın trabzona gıdecem ıns....
Peki kardeşim gel,adam gibi gel;yemeklermizi tat,tarihi yerleri gez,maçını seyret evine dön..10 parmağın 10 da bir değil...Efendi olduktan sonra ;ne olursan ol gel!
reha61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda reha61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...