Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Çıkışını Sürdürdü
Alt 30.11.2008, 20:02   #9
sado58
Yeni Yiğido

sado58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sado58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor Çıkışını Sürdürdü

arkadaslar buradan maci izlerken inanin adeta kahroluyorum trubunler bos seyirci pek bi sukut olmuyor boyle ozellikle vali belediye baskanimiz ve sehrin ileri gelenlerine sesleniyorum vatandasin maca gitmesini tesvik icin bir seyler yapmalarini rica ediyorum butun turkiyenin dilinde ve gonlunde bir takimimiz var ama ne yazzikki memleketimizde ayni ozen ve ilgi gosterilmiyor bu arada yakin koy ve kazalarin muhtar ve kaymakamlari belediye baskanlari icinde bir cagrim olacak mevsim kis hani insanlarimizin oyle zabah ise gidecek gibi pek kaygilari yok en azindan herkesin degil tabi diyorumki macin oynanacagi gunler koy nahiye ve kasabalardan makul fiatlara arabalar ayarlansa ki cogunda ilgi gorur futbolu seven insanimiz ve gencimiz cok en azindan bu sekilde bir destek saglamaliyiz bir noktayida yazmadan gecemeyecegim ben hollandada kaliyorum pazartesi zabah ise gittigimizde hollandalilarin beni tebrik etmeleri o kadar gurur vericiki sivas yine yendi demeleri gelin sizde cok yakininizda olan takimimizi maclara giderek gururlandirin saygilarimla serdar ozturk
sado58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla