Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Başbakan'dan son nokta!...
Alt 01.12.2008, 00:20   #337
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Başbakan'dan son nokta!...

başbakanın sözünü üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen bu konuda henüz somut bir adım atılmış değil,yahut kamuoyuyla paylaşılmıyor.spor gençlik il müdürümüz sayın salim kılıç bir röportajında yeni stadın tamamlanmasının 3-4 sürebilceğini söylemişti,yapma sayın kılıç adamlar o stadı 1 yılda yaptı bitirdiler,4 yılda ne yapıyorsun sen,hem sen bilmiyorsunki iktidarlar değiştiği zaman yapılan yatırımlar yeni gelen iktidarlar tarafından askıya alınır ve kaderine terk edilir.Başkabakan bu sözü başka bir yerde verecekti vallahi billahi o stad şimdiye yapılmıştı,siz hala ayak süyürorsunuz.
Şimdi bu işle ilgilenen bürokrat kardeşlerimden şunu diliyorum;kayserili özhaseki yeni yapılan kadir has stadının dünyada ilk 10a girecek bir stat olduğu iddasında,hal böyleyken ve elinizde böyle bir örnek varken yeni yapılacak stadın standartlarının kadir has stadının standartlarının altında kalmaması.Aksi durumda başta ben olmak tüm sivaslılar kulaklarınızı çoookkk çınlatırız.

muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır