Cevap: Başbakan'dan son nokta!...
SİVASA 40.000 kişilik stadyum şart mevcut stadımızı dolduramasakta.
stad yapılmaya karşı değilim ben stadyumumuzun yerinin tokiye verilmesine karşıyım.
bu stadın yerini sivasda hangi mütahit firmaya versen tokinin yapacağı stadı yapar.
sayın başbakanımız sanki sivasa bir yatırım yapmış gibi size hediyem var dedi bu hediye değil sivasa bir cezadır.
sivasımızın ekonomisini ayakta tutan sektörlerin başında inşaat gelir sivasa yüzlerce konut yaptı yoki bu ihaleleri alan firmaların sivasa bir kuruş katkısı olmadı.
malezemeleri dışardan getirdi işciyi dışardan getirdi giden sivasın ekonomisi
inşaat yapan firmaların çoğu batakda toki sivas için iyi bir yatırım değil bir şehrin kalkınması için çevre illerden şehre para girmesi lazım ama bizde tam tersi meyvayı sebzeyi tokattan bir çok inşşat malzememizi kayseriden ,konyadan alıyoruz tokide inşaat sektörünü ele geçirince esnafımızdan sonra mütahit firmalarımızda batmakla başbaşa kaldılar.
sayın başbakanımız şimdi gözünü stadın yerine dikti sivasa bir hediye vermek istiyorsan stadın yeri kalsın sen başka yere stadyum yap tayyip efendi sen anca ticarete kafası basmayan insanları kandırırsın sivasa hiçbirşey vermedin birde utanmadan almaya kalkıyorsun.
sivasa stadyum şart mevcut stadın yerine hayır sivaslı uyuma değerlerine sahip çık
|