Tekil Mesaj Gösterimi
eleştiri yapanlar hakkıyı bir hafta sonra nasıl övecekler merak ediyorum.
Alt 13.09.2005, 08:07   #23
habercim
Acemi Yiğido

habercim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 habercim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart eleştiri yapanlar hakkıyı bir hafta sonra nasıl övecekler merak ediyorum.

Süper lig başlayalı 5 ahfta oldu ama .ilk 4 haftada Sivasın Hakkısı var diyenler Hakkın varsa porblem yok diyenler .Galatasaray maçında iki hakemin kendi aralarında yaşadıkları anlaşamamanın faturasını Hakkının çekmesini istediler.ben maçı 90 dakika saha içindee Galatasaray kalesi arkasında seyrettim...
bazı korkaklar(basın mensupları )gelmesede yanımıza .Galatasaray kalesi arkasında 3 gazetecei olarak maçı takip ettik.
Hakkıyla maç sonrası da konuştum.Sivasa dönüşte hava alanında da konuştum.
Çok üzgündı ama belli etmiyordum Moral verdim kendisine .Sivaslının yanında olduğunu söyledim..
şimdi ben Bütün Sivas ve spor camiasının destek vermesini istiyorum...
Hakkı acemi bir futbolcu değildir(13 yıllık profosyonellik hayatı vardır.
Star tv De serhat Uluerenin dediği gibi eşeklik etmemiştir.Eşekliğin büyüklüğünü o yorumla serhat ulueren yapmıştır.
Gelelim kendini futbol yorumcusu zanneden Fanatik tirbün taraftarı desek daha iyi olur Ömer Çavuşoğluna.Magazainci ellerinde viski şişelerei ile tirbünd emaç yorumu yapan Aziz Üstele .Kardeşim utanın ..istanbulda yaşıyorsunuz..
Galatasaray maçına gelmiyorusnuz.Birde çıkıp şov yapıyor .Hakkı gibi insanlık ve karakter olarak değerli bir fubolcuya geri zekalı diyorsunuz.Yazık CNN Türk Gibi bir kanal sizi yorumcu diye programa alıyor.kalitesini sıfıra indiriyor.bURDAN söylüyorum.CNN türkte iki yorumcununda ömrü uzun olmayacak.
hakkıya sonuna kadar destek tam destek ..
siz bana maille ulşaın ben hakkıya daha önceki yazılan ve bundan sonra yazacağınız mailleri ulaştıracağım
.
sevgiyle kalın.
mustafaates71@mynet.com