Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,
Alt 16.12.2008, 23:07   #77
taliperen2754
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 taliperen2754 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: C.Ü. Öğrencilerinin dikkatine,

iyi demissinde ablacım dogma buyume bursalıyım..bursasporlu bildim kendimi bugune kadar.. texas grubunda bulundum.. taraftar olmayı ogrendim.. oss sonucu nasibimiz sivas oldu.. futbolla cok fazla ilgilendigimden dolayı sivas a geldigim icin seviniyordum.. ama ben bursa daki gibi bir taraftar topluluguyla karsılasmayı beklerken gittigim 3 macta da (fenerbahce-ankaragucu-gaziantep macları) taraftar konusunda takımın ne kadar yanlız kaldıgını gordum.. sunu samimiyetle soyluyorum ki takım olarak bursaspor dan cok daha iyi durumdasınız ama taraftar olarak yanına bile yaklasamazsınız.. ben bir takımı onun formasıyla gezmek yerine statta bagırarak desteklemeyi tercih ederim.. bu gune kadar 6 bin texas lıyla birlikte tribunde yerini almıs biri olarak sivas ta 20 kisiyle tribune cıkıp bagıramam.. yanlısım warsa duzeltin..sivasspor siz sırtınızda formasını tasıyosunuz diye bu durumda degil.. gercekten desteklemek isteyen tribunde gosterir kendisini.. su ana kadar 45 kisi yorum yazmıs su baslıga ama ben gittigim 3 macta da takımını destekleyen 45 kisi gormedim.. bursaspor galatasaray macından bi foto ekleyerek bitiriyorum.. bırakın 3 buyukleri siz daha bursaspor un yanından gecmiyosunuz..

taliperen2754 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla