Cevap: BURSASPOR
Yusuf ve Sercan açıklaması
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor'un istediği Yusuf Şimşek ve Fenerbahçe'nin istediği Sercan Yıldırım hakkında konuştu.. İyi futbolcunun taliplisinin her zaman olacağını belirten Yazıcı, "Bugünkü şartlarda hayır diyorum. Gönlüm Bursaspor'da kalmalarından yana" diye konuştu
Lig TV'de yayınlanan 'Futbol Gündemi' programına katılan İbrahim Yazıcı'nın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"İyi futbolcuların taliplisi her zaman olur. Gelen teklifler oldu ama resmi bir şey olmadığı için hayır dedik. Bugün için olur gibi görünmüyor. Bizim de eksiklerimiz var. Bugünkü şartlarda hayır diyorum. Açık kapı da bırakmak istemiyorum. Yusuf’tan çok şey bekliyoruz. Futbolu burada noktalasın istiyoruz. Taraftarla da iç içe bir futbolcumuz. Sercan’a yurt dışından da teklifler var. Sadece Fenerbahçe’den değil. Fenerbahçe’den resmi bir teklif gelmedi. Bugün için gitmesi gündemde yok. Benim gönlüm Bursaspor’da kalmasından yana. Ama yarın ne olur bilmiyorum. Bizim de gerekli yerlere takviye yapmamız lazım bunun için çalışıyoruz."
|