Tekil Mesaj Gösterimi
Anadolu`nun Umudu Olmak
Alt 23.12.2008, 11:37   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Anadolu`nun Umudu Olmak

Mustafa ATEŞ / Sivaspostası

Anadolu'nun umudu olmak...

Umut olmak.

Senden bir şeyler beklenmesi çok güzel olsa gerek.

Karşı tarafların senin gücünü kabul etmesi ne güzel değil mi?

Derler ya anlatılmaz yaşanır diye işte öyle bir şey Sivasspor’un başarısı…

Sivasspor’un hepimize yaşattığı güzel duygular.

Çok güzel hareketler bunlar demi.

Sivasspor elde ettiği bu başarısıyla Anadolu’nun umudu oldu.

Anadolu insanının sindirilmiş hatta bastırılmış duygularını gün ışığına çıkarttı.

Aksini düşünen de elbette olabilir.

Selçuklu şehri SİVAS tarihte öyle olaylara tanıklık etti ki anlatmakla bitmez.

Bağımsızlık ve kurtuluş hareketinde, Cumhuriyetin ilanında başrol oynamadı mı?

İşte bu şehir tıpkı o zaman ki gibi Anadolu’nun, yüreği yanık, yüzü kavruk Anadolu insanının tekrar bir kez daha umudu oldu.

Anadolu takımlarından biri İstanbul’daki futbol kumpasının içine dahi giremez denildiği dönemde geçen yıl zirve yarışını 34. maça kadar taşımadı mı?

Aynı takım işte yine bu alışılmış bu ezberi bozmaya devam ediyor.

Hem de yanına aldığı 3–4 Anadolu takımıyla birlikte zirvenin REİS’İ olarak devam ediyor.

Bunların altında yatan nedeni ben yıllardır süren İstikrara, çevreye ve kamuoyuna verilen Güvene, takım, yönetim ve taraftar arasındaki birliktelik olarak görüyorum.

Hayallerini gerçekleştiren bir zihniyet ve o zihniyete uygun ne yaptığını ne yapacağını bilen teknik heyet ve futbolcuları işin mimarı

Olarak görüyorum.

Tabii bunlar bu başarıyı yakalarken bu imkânları sağlayan yönetimi de unutmamak lazım.

Süper Lige ara verildi.23 Ocak 2009 tarihinde ikinci yarı başlayacak.

O zamana kadar transferler yapılacak, takımlar kampa girecek. Hazırlık maçları oynanacak.

Sivassporlu futbolcular uzun bir tatili hak etti ama mesai 10 gün sonra tekrar başlayacak.

Buda futbolculuğun aslında göründüğünün aksine ne kadar zor bir meslek olduğunu gösteriyor.

Kazasız, belasız olaysız bitirilen ilk yarının devamını ikinci yarı içinde SİVASSPOR adına olmasını diliyor, Anadolu’nun umudu olan Sivassporumuza başarılar diyorum.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...