Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
Alt 26.12.2008, 23:11   #135
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum.Birkaç gündür Sivasspor Türkiye'nin gündemine oturdu.Bence Sivasspor yönetimi bilerek bu olayı gündemde tutuyor.Amaç Sivassporun tekrar geçen yıl olduğu gibi Türkiye gündemine girmesini sağlamak.Bu olayla hem Sivassporun hem de Sivas'ın reklamı yapılıyor.Transfer meselesine gelinceünyada her oyuncunun bir fiyatı vardır.Eğer şartlar uygun olursa ,Sivassporun da çıkarları na uygun teklif gelirse bu Mehmet YILDIZ'da olsa her oyuncu satılıktır.Yalnız ben Mehmet YILDIZ için istenen bonservis fiyatının az olduğuna inanıyorum.Bursaspor Sercan için 10MİLYON EURO istiyor.Ankaraspor ise gündemdeki oyuncu için o da 8-10 milyon euro istiyor.Bence Sivasspor değişik takımlarla görüşerek Mehmet YILDIZ'ın hem piyasasını hem de fiyatını artırıyor.Bana göre Mehmet eğer satılırsa ya Fenerbahçe'ye ya da sürpriz bir Avrupa takımına satılacaktır.Sürpriz ülke Rusya;Plase :Bir İngiliz takımı.Benden söylemesi.Bunlar olmazsa hiçbir takıma satılmayacaktır.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır