Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OL
Alt 27.12.2008, 10:17   #2
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1190 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: gs MAGLUBIYETIMIZ TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI OL

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım bu hassasiyetin için tebrikler. Umarım bahsettiğin mevzularda gerek yönetimimiz gerek futbolcularımız uyanık olurlar ve kendilerini leş kargalarına yem etmezler.

Geçen yıl Kayserispor başkanı GS ve Adnan Polat için bir açıklama yapmıştı belki hatırlarsınız. Demişti ki, Adnan Polat bir sonraki maçı kimle yapacaklarsa, rakip takımın yıldız futbolcusuna veya teknik ekibine bir şekilde teklifte bulunuyor ve rakibin motivasyonunu bozuyor. Daha sonra maç oynanıyor, gs galip geliyor ve tabii ki Adnan Polat amacına ulaşmış vaziyette arazi oluyor. Bu sebepten Adnan Polat'ı Fifa'ya şikayet edeceklerini söylemişlerdi.

Yine hatırlarsanız geçen yıl Adnan Polat İBB maçı öncesi Abdullah Hocaya ve Kayseri maçı öncesi Gökhan Ünal'a teklifte bulunmuştu. Yani anlayacağınız adamların parası yok, dünya kadar borcu çok, ama şeytanlık dedin mi bir numaralar!

İş bu halde bütün sorumluluk Sivasspor yönetimindedir. 17. hafta belki de bizim için bir rakibi diskalifiye etme ve şampiyonluk yolunda ya fener ya trabzonla başbaşa kalma maçı olacakken, bu oyunlara gelinmesi halinde bir hüsran maçı da olabilir.

Aman dikkat!...
Kasaba takımı yöntemlerine hala başvuruyorlar.
Ben hep söyledim yine söylüyorum.Bu takımdan tek oyuncu dahi gitmeyecek.ben öyle inanıyorum.Şampiyonluk yolundaki en önemli rakibimize en büyük silahını vermek hangi mantığa sığar ki?En azından başkanın ve Uygun'un mantığına sığma.İkisi de mantıklı kişiler.