Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 28.12.2008, 12:28   #301
tyihit
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tyihit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
zaralı19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporlu Mehmet Yıldız'la olan temasların basına yansımasından şikayetçi olan Sarı-Kırmızılı yönetimi, golcü futbolcu için yaptığı girişimleri askıya aldı. Galatasaraylı kurmayların Mehmet Yıldız'la ilgili yapılan pazarlıkların medyada duyulmasından dolayı rahatsız olduğu ve bu transferi şimdilik durdurduğu bildirildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel de basında yer alan transfer haberlerinin kendilerine zarar verdiğini belirterek, "Temaslarımızı gizlilik çerçevesi içinde yapmaya gayret ediyoruz. Bütçemize ve ihtiyacımıza göre ne gibi transferler gerçekleştirebiliriz, çalışmalarımızı her zaman sürdürüyoruz. Daima Galatasaray'ın menfaatleri açısından yarınları düşünerek adım atıyoruz. Ancak şu an bitmiş transfer girişimimiz yok. Gerçekleştiği zaman gerekli açıklamaları kamuoyuna yapacağız." dedi.

zaman gazatesi
sevgili arkadaşım
ben galatasaraylıyım bartınlıyım
ama sivas'ı canı gönülden destekliyorum.başarılarının devamını dilerim

bn mehmet yıldız'ın bizim takımda kendini gösterip avrupa'da daha ii bir klube gidecegini inanıyorum.bakın arkadaşlar.mehmet yıldız simdi ispanyadan mallorca'ya gitse mesela mutlu olmazmsnz.sivas'ta keşfi zor bunu kabul ederim.lütfen sizde futbolcunuzu destekleyin

bu habere gelince... tamamen galatasaray transfer komitesinin sağ gösterip sol vurma isteğidir.basını yanıltma cabasıdır.bn gsli olarak biliyorum daha önceki transferlerden.transfer gerçekleşmeden 1 gün önce [baros-de santics] bazen 1 saat önce[meira] yalanladılar.bunu yapmaları doğal

eğer transfer gerçekleşirse büyük sivas taraftarı olarak lütfen mehmet yıldızı destekleyin...
tyihit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır