Alıntı:
dalgic10 Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaşlar ben Galatasaray lıyım.Yorumlarınıza biraz göz gezdirdim ve konuya biraz duygusal yaklaştığınızı gördüm.Önce sizin tarafınızdan bakıyorum olaya.M.Yıldız Sivasspor için çok önemli bir futbolcu.Basın sözcünüzün dediği gibi 50 m$ da verseler satmayız lafı biraz saçma ve mecazi oldu.Tabiki bu laf M.Yıldız ın takım için ne kadar önemli olduğunu kanıtlarcasına idi.Çoğu arkadaşlar kızıyor feryad ediyor.Sivasspor gibi Anadolu kulupleri eğer transfer dedikoduları doğru ise bu fırsatları kaçırmamalı.Çünkü bu tür kulüplerin iyi gününde herkes yanındadır.Taraftarı sponsoru yönetimi kardeşleri kısaca herkes.Ama kötü günde kimse yüzüne bakmaz.Bu kötü günleri görmemek için,maddiyat çok önemli.Bir Mehmet gider 10 Mehmet gelir.Ama 10 Sivasspor gelmez.Servet ayrıldı Sivasspordan hissettinizmi hayır.Ben hep şu görüşü savunurum BİR TOPCU PARA EDERKEN SATACAKSIN.Bunun başka kuralı yok.Necati ye iki sene önce teklifler vardı Avrupadan 5 milyon vermişlerdi.Yönetim burun kıvırdı 10 milyondan aşağı olmaz demişti.Biraz gerçekçi olalım.Galatasaray Baros u 5 e aldı.Mehmet i söylenen rakamlara satın bence çok iyipara kazanmış olursunuz.Sonra Mehmet gelmiş 27 yaşına 1-2 sene sonra belkide bedava ya gönderecek yer arıyacaksınız.Bakın bizim taraftarın Ümit ve Nonda ya söylediklerine.Geçen sezon ikiside kraldı bu sene sutlayacak takım arıyorlar.Bence bu transferde söylenen rakam ve takas doğru ise hiç yönetiminize, topcunuza ve hocanıza kızmayın dahada alkışlayın.
Gelelim kendi takımım tarafındaki fikirlerime.Az önce Sivasspor un menfaatleriyle yaklaştım olaya.Şimdi Galatasaray tarafından bakacağım.M.Yıldız bizim takım sistemine,oyun yapısına ve görüşüne uygun bir isim.Ama ne varki piyasada gezen para + oyuncu takası çok aşırı maliyetli.Galatasaray Lincoln ü:5 e Baros:5 e Meira yı :5 e aldı.Bu oyuncular Dünya piyasasında ismi olan oyuncular.Malasef Mehmet bu isimlerin yanında bu kadar para edecek bi oyuncu değil.Ben bu fiyatlara Mehmetin transferine karşıyım.Bu transferi şu cümle özetle sanırım
NE GARİP BİR TRANSFER ALANDA RAZI DEĞİL , SATANDA !
|
KARDEŞŞŞ mehmet yıldızı iyi izlememişsin. sen baroşla,linkoln le kıyaslıyorsun.galatasarayda bu futbolcular kimlerle oynuyor sivassporda mehmet kimlerle oynuyor. bir arda,bir mehmet topal,bir maera,bir barış,bir ayhan,bir sabri v.s v.s sivassporda yok. be kıyasladığın baroş,linkoln bunlarla aynı takımda opynuyor ve elbete bunlar başarılı olacaklar. birde mehmet yıldız bak ve başarısına bak. bunu böyle algılamak lazım. gel baroş u sivasspora verelim bakalım aynı başarıyı gösterecekmi,l,linkoln ü sivasspora verelim bakalım aynı başarıyıo gösterecekmi. mehmetin yaptıklarının %10 unu yapamazlar. buna böyle bakmak lazım. 2. cisi avrupada dahi mehmet yıldız tipinde bir forvet yok. iyi irdelersen göreceksin. ve herşeye raman ben mehmet yıldızın sivassporda misyonunu tamamladığı kanısındayım ve galatasarayada gitmesi taraftarıyım. sivassporun yeniden iyi yapılanması iöçin gelecek paraylada güzel şeyler yapılır.