Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 29.12.2008, 00:38   #11
GuNaY
Gast

Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
murteza geçerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam benim eleştirim örneğin uygulamaya yönelik,mehmet gitmek istiyorsa zorla tutamayız.

Mehmet için bülent hocam geçen hafta sözleşmesini uzattık diye açıklama yaptı kendi kulaklarımla duydum şimdi basın sözcümüz yok öyle bir şey diyor siz sezon sonu bitecek diyorsun.

Gene eger sözleşme uzattıysa satmak son derece mantıksız çünkü yerine kimi alırsan al kısa vadede tutma şansı yüzde 50 dünyada bu böyle devre arası gelen oyuncuların katkısı hep sınırlıdır,birde sen sistemindeki en önemli parçayı gene en büyük rakibine veriyorsun ben fenerin filan yarışta olacağına inanmıyorum balla geldiler buraya en büyük rakibine vermek buda stratejik hatadır,imzaladıysa oynasın sezon sonuna kadar sonra helalleşelim dualarımız onunla gururlanalım.

Birde başkanın her yaptığı doğru olacak diye kaide yok mecnun başkanda yoksa aziz yıldırım yolundamı ilerliyor ben yaptıysam doğru mantığı ama yok öyle bir şey.

Ancak benim başkanım gs başkanının ayağına gidip benim futbolcumu pazarlamak için gazete gazete dolaşmasın.
Hocam tff.org'daki bilgiye göre mayıs 2009'da bitiyor sözleşme. Eğer imzaladılarsa federasyona bildirmemişler demekki.

Alıntı:
Lisans No : 670517
Kulüp : SİVASSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2009
Başkanımızın her yaptığı doğru mantığı gütmüyorum, ancak bu transferde eğer söylenildiği şekilde imza atılırsa başarılı olduğunu düşünüyorum.

Başkanımızı savunmak için söylemiyorum, ama şunu biliyorum ki başkanımız İstanbul'da yaşıyor. İşyeri ofisi İstanbul'da. Haliyle gs yönetimi ilede burada görüşmelerinde tezat bir taraf görünmüyor.

Asıl eleştirmemis gereken bu transferin olması için her maçtan sonra Mehmet hakkında açıklama yapan Bülent Hoca. Mehmeti her platformda pazarlamaya çalışarak kıymetine kıymet katma, herkesin gözünde büyütme çabası vardı. Bence başarılı olduda. İyikida başarılı olmuş Eğer haftalarca söylediklerinin sonucunda Mehmet bu şartlarda transfer oluyorsa buda ayrı bir başarıdır bence.

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...