Tekil Mesaj Gösterimi
fikret ünsaldan açıklama
Alt 29.12.2008, 11:43   #635
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1054 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart fikret ünsaldan açıklama

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal , Mehmet Yıldız'ın transfer haberleriyle ilgili olarak "Mehmet Yıldız için ilk görüşme dün başkanlar düzeyinde yapıldı. Bu transferin olup olmayacağı birkaç gün içinde netlik kazanacak" dedi.

G.Saray'la görüşme yapıldı...
Fikret Ünsal, "Mehmet Yıldız için resmi olarak ilk kez dün bir görüşme yapıldı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz Mehmet Yıldız için dün bir görüşme yaptı. Ama bu görüşme bir neticeye bağlanmadı. Bir kaç gün içerisinde bu görüşmenin sonuçları netlik kazanacak.

Bizim Galatasaray'dan tek istemediğimiz futbolcu Necati'dir. Çünkü Necati gibi bir futbolcu Sivas'ta çok kabul görmez. Necati bizim pazarlığımızın içinde yoktur. Her iki kulüp başkanı hem futbolcu isimleri üzerinde hem de fiyat konusunda görüşmelerini sürdürüyorlar. Mehmet Yıldız için pazarlık dün akşam itibariyle ilk kez başladı ve olumlu bir şekilde de devam ediyor. Bu transfer görüşmelerinin sonucu en geç bir hafta içerisinde netlik kazanır" dedi.

Musa Aydın hakkında çıkan bugünkü haberlere ise Ünsal, "Kesinlikle öyle bir görüşme yok. Sadece spekülasyondur" dedi.
Sivas güç kaybetmez...

"Mehmet Yıldız Sivasspor'dan giderse Sivasspor gücünü kaybetmez" diyen Ünsal, "Mehmet Yıldız'ın transferi gerçekleşirse yönetim olarak onun yerini dolduracak futbolcu getireceğiz."

Mehmet moda girdi...
Ünsal, Mehmet Yıldız'ı satmak istemiyoruz. Hatta futbolu bile Sivasspor'da bırakmasını istiyoruz. derken sözlerini şöyle devam etti: "Ama bir gün Mehmet gelip de ben gitmek istiyorum derse önünü kesmeyiz demiştik. Şu anda Mehmet o moda girdi. Artık bu dakikadan sonra ila kalacaksın demenin de bir gereği yok" dedi.

3 Büyüklerden teklif var...
Mehmet Yıldız için diğer 3 büyük kulübünde dün resmi olarak Sivasspor kulübüne teklif getirdiği belirtildi... Ünsal, "Düne kadar Mehmet Yıldız için herhangi bir transfer teklifi yoktu. Ama dün itibariyle diğer 3 büyük kulüplerden de teklif geldi" dedi.
Adnan Polat'la 2 kez görüştüm

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, "Dün Adnan Polat ile Mehmet Yıldız için ilk bez biraraya geldik. Gerekli görüşmeleri yaptık. Şu anda pazarlık aşamasındayız. Görüşmeler sürüyor. Bu transfer olursa olur. Olmazsa ise biz Mehmet ile yolumuza devam etmekten mutlu oluruz" dedi.