Konu: yozgatsporlu
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: yozgatsporlu
Alt 01.01.2009, 13:57   #9
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: yozgatsporlu

Alıntı:
asi66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abdullah58 kardeş ben buraya sivaslıları kendimize yakın gördüğümüm için konu açtım birde yimpaş demişin milletin parasını aldı diye evt haklısın yozgatlılarında parası ar yimpaşta hala birde yimpaş kimseden zorla para almadıki yimpaş kar ederken ortakları para alıyodu o zaman yimpaş iyiydi zarar edincemi kötü oldu birde ortaklarıyla anlaşma yaparken karınada zararınada ortağız diye anlaşma yapmış yimpaş biz sivassporu ve sivası dost biliyoz ve öle kalcak birde biz yimpaş yozgatsporluyuz senin ne düşündüğün önemli değil .sivasspora başarılar dileriz
Evet arkadaşımız çok güzel bir konuya değinmiş. Yimpaş kimseden zorla para almadı, herkes kendi gönlünce tıpış tıpış giderek parasını Yimpaş'a yatırdı.

Yimpaş'a yüzbinlerce hatta milyonlarca doları, markı yatıranların aklı olsaydı da o parayla kendileri gelip memleketlerinde iş yapsalardı, iş hacmi büyüseydi, istihdam imkanları artsaydı. Bu yüzden Yozgatlı arkadaşıma katılıyorum. Kimse kendi beceriksizliğini, çapsızlığını başkasının üzerine çamur atarak temizlemeye çalışmasın!

Yozgatspor'a da başarılar dilerim. Yimpaş ise zaten sizlere ömür...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla