Alıntı:
Ensar Nickli Üyeden Alıntı
Eski Stadimizin yeri ve ulasimi cok uygun nedenlerimi diyeceksiniz bizim bu sahada enfazla 8 bin taraftarimiz var biz burayi tam dolduramiyoruz Düsününki istanbuldaki olimpiyatstadini olsa böyle bir sahamiz olmayan seyirci icin neyi ifade eder görüyoruz .B.S B ist sporu ne zevki var bos sahada futbolun Hadi seyircimiz olsada kapasiteye yetmese Hepinize katilacagim ama olmayan bir taraftara Don biciliyor misali bizim Seyircimiz malesef 5 ve 10 Liraya on donbalak asiyor böyle ucuz mac bileti daha nerde var söylermisiniz ama bunuda normal karsilamak lazim Sehrimiz bu kadarini kaldiriyor is alanimiz yok kirsal kesim arkadaslar para olmadan seyirci toplamak zor boslaf yapmayalim birakin yerinde kalsin taraftar birde otobüs parasi verecek olursa mevcut olan seyirciden yüzde 10 ile 15 kayip ederiz millet 5 lira veremiyor dolduramiyoruz birde tasit parasi buyurun ceneze namazina kim gelecek söylermisiniz elbetdeki bende yeni bir Stad istiyorum büyük olsun aynen Kayserininki gibi kim istemez ama malesef biz kayseri degiliz hepsi birer hayelden öte bu bir gercek üzgünüm arkadaslar bunlari yazmak bile insani üzüyor insanin Hayellerini yok ediyor ama gerceleri görmekte en dogrusu diye düsünerek yazdim saygilar arkadaslar kimsenin Hayelini kirmak istemedim ?????
|
Kayseriye Suan Kac Kisi Geliyo Haberin Varmi Senin ? Bizden Hic Bir Farklari Yoklar..!