Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hakan Şükür'e Kapımız Açık
Alt 10.01.2009, 11:11   #17
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Hakan Şükür'e Kapımız Açık

Alıntı:
Stephan Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yigidolar hakan sukur bizim sistemimizi bozup takimi alt ust etmekten baska bir yarar saglamaz iyi bir santrofor olabilir bu demek degilki her ekipte basarili olur ben hakan sukurun o kadar kaliteli bir santrofor oldugunuda kabul etmiyorum eger emreyle okan hakana calistigi kadar bir baska futbolcuya calissaydi oda kral olurdu bir avantaji var kafaya cok iyi yukseliyor diyelimki geldi kimi yedek kulubesine cekecez mehmet yildizimi mantikli dusunelim lutfen burakalim hakan yorumunu yapsin iyi bir kisilligi var yorumlarida guzel boyle devam etsin en hayirlisi boyle diye dusunuyorum
battal sana katilmiyorum her takimin orta saha oyunculari santrafora calisir nice emreler okanlar begenmedigin hakan in oynadigi mevkiideki santraforlara calisiyorlar ama yigidi oldur hakkini yeme adam klasini konusturuyor bence tanju colak tan sonra en iyi santrafor hakan sukur dur bulent hoca demekki begeniyor ve ihtiyacin olabilecegini soyluyor kondisyoner olarak hazir olabilirse her takimda yine oynar ama zaten birakmis futbolu turkiyede oldboys ligi olsa oynar ve yine gol krali olur futbolculugu tartisilmamali adam kéndini kanitlamis ama gelmez bosuna kafa yormayalim
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır