Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı
bana trabzonlmusun diye osran arkadaşa el cevap hayır dostum konyaılyım ve 5 yıl sivasta üniverite okudum gecen yıl mezun oldum ben sivasa geldiğimde sivas 2. ligden süper liğe yeni çıkmıştı o zmnalar şimdiki olduğu yine tarfatırı yoktu merkezde ki herles bırak sivaın maçını stadın önünden biile geçmiyolardı ben o cüder siva spora üyeydşim sivassporun maçları beleşti sadece büyük takımlar gelince dolardı o stad anadolu takımı gelince kimse gitmexzdi zaten gidenlerede hep üniverstiyldi büyük tkaımlar gelinec gidenler de üniveristeyli sivası izlemeye değil kendi takımnı izlemey giderdi garipler gecen sene sivasın çıkışından sonr merkezde herkes biranda sivalsı ve sivassporlu oluverdi şidmi soruyorum bu taraftrsız takmaın tarftarlırı bu takım düşü yaşadığında yine herşey eskisi gibi ıolacak daha öncedne nerdeydiniz siz sivas ytokmuyudu daha önceden konyada nalçaçcı gençlik bursada texsas ankarda leoparlr varken siz genç 58 diye kendini adlarnıan gurp nerdeydiniz ve hala yoksunuz bakıyorum maçlarda 1 avuç çocuk sivas diye bağıryor yazık çok yazık bu takım a bu taraftar yakışmıyor
|
sezarın hakkı sezara arkadas ne kadar nıckını fılan sevmesemde dedıklerıne katılıyorum kendıme de pay cıkarıyorum...ben trıbune her ne kadar cok kucukken cılgınlara gıderek kendı halımızde destek vermeye calıssakda sıvasspor super lıge cıkdıgında 2 takım yerıne tek takım tutmaya memleket olgusunu anlamaya basladım..belkı de bu sıvasspor un cıkısı bana atılan bır tokattı ve bende gordugum ruyadan uyanmamı sagladı...
her ne kadar soyledıklerın bana tam olarak gelmese de her ne kadar 12 13 yasında ılk deplasmanıma gıtmıs vede cocuklukdan öteye ıcerdekı 2 3 macı harıcınde hepsıne gıttıysemde yaptıgım yanlısı dıle getırmıssın...
saol hatırlatman ıcın !