Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
|
aslını inkar eden namerttir' evet eskiden gs'lıydım sene 2002 bitirdim ve zerre kadar gs sevgisi kalmadı içimde ha bu benim 6-7 senelik sivassporlu olmamın anlamına gelmiyor 3.ligden beri giderim maçlarına' ben unutmadım o günleri çocukluğumda tabi paramız yok stada girerken abi benide önünde sokarmısın içeri dediğim günler olurdu biz doğuştan sivassporluyuz galatasaraya gelince o zamanlar sivasspor o katagoride değildi herkes bir büyütülmüş takımı vardı varsın bizimkide galatasaray olsun dedik 1.ligde onu destekledik benim SİVASSPOR'ra sevdam iki senedir değil kardeş 2.ligden beri çünkü asıl sevgi asıl sevdam tam heyecanım o zaman başladı 3.ligde çocuk sayılırdık gol atıldınmı sevinirdik yedikmi üzülürdük büyükler ne yaparsa bizde onları yapardık(gelelim bizim bağzı kanı bozuklara sivassporumuz 3 büyütülmüşlerle maç yapıyor istanbulu destekleyen sivaslı sivasspora bugün 5 atacağız şöyle yapacağız diyen bu memleketin ekmeğini yiyen belkide istanbulu hiç görmeyen memleketinin takımını zirvede olduğunu ve şampiyonluğa oynadığını görmeyen geri zekalı adamı nasıl içinde barındıracaksın işte böyle sivaslılar benim galatasaraya ve 3 büyütülmüşlere karşı nefretimi dahada artırdılar)sen kalkmışsın 2 senelik sivassporlusun yok sivas ortalardayken hangi istanbul takımını destekliyordun saçma sapan konuşma insanları tanımadan biz istanbul yalakası değil memleket sevdalısıyız şunuda söylüyüm eski gs'lı olarak örnek= eğerki fener galatasaray arasında maç olduğunda bu maçı fener yendiği zaman sivassporun işine yarıyacaksa fener yensin isterim.biz 2.ligde taraftar olarak daha iyiydik şimdi süper ligdeyiz zirvedeyiz eskiye göre daha gerideyiz taraftar olarak inşallah bu sorun çözülür mesela ben bu sezon içerde iki veya üç kere maça gidebildim neden işimden dolayı tek çalıştığım için gidemiyorum gidebilsem 5tl olan maça 50tl veririm inan ama işim engelliyor bi ara bu yüzden işi bile bırakacaktım.arkadaş ben sana açık yüreklilikle anlattım ister inan ister inanma fazlada bu olayı dallandırmanın bir anlamı yok herkesin büyüklüğüde küçüklüğüde kendine bizim kimsenin büyüklüğünde gözümüz yok' bizde dedikki zaten olacaksak 5.büyükte biz olalım yazılanları tam okumadan önüne geleni yazma.SİVASSPOR 3.LİGEDE DÜŞSEDE BEN YİNE SİVASSPORLUYUM YİNE SİVASSPORLUYUM BU SEVDA BİTMEZ.