Alıntı:
elleshar Nickli Üyeden Alıntı
bu konuyu şu anda gördüm diğer konuda yaptığım yorumun yerinin burası olması daha mantıklı aminler diğer mesajımı silebilirler kusura bakmayın boş yere yanlış konunun altına yazdığım için.
ben galatasaray mehmet yıldızı almaya kalktığı zaman söylemiştim bu forumda fakat kızan sivaslı kardeşlerim olmuştu galatasaray mehmeti gerçekten almak isteseydi alırdı fiyat düşürün satın demiştim ve eklmiştim adnan polat bu tip entrikalar çevirmeyi seven bir başkan ve lobiside çok kuvvetli daha önce abdullah avcıya aynısını yaptı ankaraspor maçı öncesi ve ardından galibiyet serilerinin başlangıcı oldu ankara deplasmanı ardından şampiyon olduk sivasspor daha satmadığı için çok üzülcek ama artık olan oldu ha hiçmi düzgün oynamıycak diye sorarsanız bir süre zaman geçmesi gerekiyor çünkü kendinizi yerinize koyun mehmetin bi anda transfer olayı nerdeyse gerçekleşcek düzeye geliyor hayaller kuruyor istanbulda yaşama planları yapıyor belkide bir çocukluk hayali tam burnunun ucuna kadar geliyor fakat son anda herşey siliniyor siz olsanız kafanıza takmazmısınız ve göreceksiniz lig bitiminde galatasaray mehmet yıldıza ya bedelsiz gel diyecek sivasa para kazandırmak istersede vazgeçicek bu transferden.memnun değilim yönetimimin bu tavrından fakat bunlar olanlar.sivasspor tarftarı uğruna siteler açarak bu hatada az da olsa pay sahibi bana kalırsa. sivasspor için hayırlısı neyse o olsun
|
Ordan Öyle Konusmasi Kolay

Gs Satsin Hadi Aydinini , Ardasini , Serveti ?