Cevap: süper lig haberleri
"Açıklamalarım çarpıtılıyor"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, daha önce transferlerle ilgili yaptığı açıklamaların çarpıtılarak kamuoyuna yansıtıldığını belirterek, yönetimle birlikte hareket ederek hatasız transferler yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam, transfer konusunda yaptığı açıklamaların çarpıtılarak kamuoyuna yansıtıldığını belirterek, "Özellikle belli bir süreden beri benim tarafımdan söylenmeyen söylemlerin büyük bir bölümü bazı medya kuruluşlarında yer almaya başladı. Şu andan itibaren söylemlerimin haricinde hiçbir konunun dikkate alınmamasını kamuoyundan rica ediyorum. Transfer konularında benim söylemlerimi çarpıtarak kamuoyuna aktarıyorlar. Ben yönetim kurulu transfer çalışmalarıyla ilgili gerekli açıklamayı yapacak diye söylemiştim. Tabi bunlar farklılaştırıldı. Dolayısıyla kulübe zarar verilmeye başlandı" dedi.
Transfer konusunda hata yapmamak için yönetim kurulu ile birlikte ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Sağlam, "Transferde hata yapmama lüksümüzün olmadığını herkes biliyor. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyoruz. Buna göre en iyi transferleri yapacağız. Kulüp adına en önemli kararları vermeye çalışacağız. Bu konuda yönetimle de uyum içerisinde hareket ediyoruz" diye konuştu.
Brezilyalı futbolcu Julio Cesar Santos Correa ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sağlam, "Stoper mevkiinde şu anda Bekir ve Deumi dışında genç arkadaşlarımız var. Dolayısıyla bu mevkiye mutlaka transfer şart gözüküyor. Cesar'ın gelişi bize güç katacaktır" şeklinde konuştu.
Bekir'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak ise Sağlam, "Kulüpler, menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor. Yönetim kurulumuz da Gaziantepspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye çalışıyor. Kulüp menfaatlerinde uygun olursa mutlaka transferine izin verilir. Ama uygun olamazsa bu transfer gerçekleşmez" dedi.
Eskişehirspor maçının zorlu geçeceğini de hatırlatan Sağlam, mutlak galibiyet için Eskişehirspor karşısına çıkacaklarını sözlerine ekledi.
Başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün ise, transferi ile ilgili Gaziantepspor'un menfaatlerinin ön planda olduğunu belirterek, "Transferimi çoğunlukla basından takip ediyorum. Şu anki durum bir anlaşmaya varılmadığını gösteriyor. Zaten daha önce söylediğim gibi bu transfer çalışması benim dışımda yaşanan bir gelişmeydi. Çünkü ben hala sözleşmesi devam eden bir futbolcuyum ve idmanlara çıktığım bir takımım var. Bu nedenle konuşmam doğru olmaz. Sadece başkanımız Fenerbahçe ile anlaşırsa ve Gaziantepspor menfaatlerine yarayacaksa olmasın diye bir düşüncem yok. Ben şu anda ikinci yarının ilk maçı olan Eskişehirspor maçını düşünmek zorundayım. Bu maça konsantre olacağım. Bu maç bizim için çok önemli çünkü kupadan da elendik. Bu maçı kazanıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" dedi.
Sabah salon çalışması yapan Kırmızı-siyahlı ekip, öğlen saatlerinde ısınama hareketleriyle antrenmana başladı. Koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda kısa pas çalışmasıyla antrenman sona erdi.
|