Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Wenger`e Meydan Okudu!
Alt 30.01.2009, 09:15   #13
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Wenger`e Meydan Okudu!

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm spor sitelerinde bu haberi okudum ve haberin altına yapılan yorumlar hep aynı sadece başlıgı okuyup haberin tamamını okumazsan Bületn hoca sankı A.wenger e meydan okumuş ve ben senden iyiyim demiş gibi düşünüyorlar hayır böyle bir durum söz konusu değil A.Wengere hocamız sen Sivassporun başında iken Arsenali yenersen o zaman büyük hoca olursun o kadar bütce ile başarı zaten gelir Türkiyenin çalışma şartları ve hocalara bakış acısı cok farklı diye özetleyeyim sadece başlıga bakıp yorum yapmak olmaz.

Sacede şu kısım bile sayın hocamızın ne demek istediğini anlayabilirsiniz...

Yurt dışında çalışan teknik direktörlerle, yerli teknik direktörleri de karşılaştıran Uygun, şöyle devam etti:
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 1 milyar dolarlık takıma sahip olacak ve gelecek Sivasspor'u 3-0, 4-0 ya da 5-0 yendiği zaman dünyanın en büyük hocası olacak. Gelsin, Sivasspor ile beraber Arsenal'i 3-0, 5-0 yensin o zaman ben ona (dünyanın en büyük hocası) diyeyim. Buraya gelsinler, çalışsınlar da onları o zaman göreyim. Türkiye'de o kadar yetenekli hocalarımız var ki. Zaten Türk insanının geninde başarı ve yetenek var. Ama kendi kendimizin farkında değiliz. Yabancı hayranlığına bir tutulmuşuz gidiyoruz. Tutulup gidenler yolunuz açık olsun. Yeni nesil, bunu değiştirecek. Biz Türkler, dünyanın en iyileriyiz. Kalbimizde sevgi var, yeter ki en iyi olduğumuzu bilelim.
BEN SANA KATILMIYORUM HEMSEHRIM BULENT HOCANIN ACIKLAMAZI AYNEN SOYLE DIYORKI BEN SIVASSPOR GIBI IMKANLARI KISITLI BIR TAKIMLA SAMPIYONLUGA OYNUYORUM EGETWENGER DE HER TURLU IMKANA SAHIP BIR TAKIMLA GELSIN BUGUNKU SIVASSPOR U 3-0veya 5-0 GIBI BIR FARKLA YENERSE BASARISINI GOSTERIR DIYOR IYI ANLAYALIM LUTFEN YORUM UZERINDEN YORUM YAPINCA ZATEN HEP YANLIS VE KAFA KARISTIRAN BIR DURUM ORTAYA CIKIYOR ZATEN SENDE VERMISSIN YAZININ ALTINDA HOCANIN IFADESINI
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır