Cevap: Maçın Ardından
Çuvaldızı önce kendine batıracaksın.Rakip Kayserispor ama maçı Adana'da oynuyoruz.Yani tarafsız sahada oynuyoruz.Gelgör ki maçta 1-2 pozisyon hariç doğru düzgün pozisyonumuz yok.En net pozisyonumuz Kamanan'ın kafa şutu.Kaleye gelmesine geldik de fazla pozisyon üretemedik.Takımımızın yıldız oyuncularına adeta kelepçe vurmuştu rakip takım.Kendi sahalarına kapanıp kontrataklarla gol aradılar.Sahanın ağır olması da rakip takımın ekmeğine yağ sürdü.Sivasspor takımı 2-3 günde bir maç oynuyor.Bu zorlu maçlar takımı oldukça yormuş durumda.Ağır saha şartlarında takım elinden geleni yaptı ama ancak bu kadar oldu.Yalnız şunu da unutmamak gerekir:Bülent HOCA'nın yerinde olsam hakemi eleştirmek yerine bu maçın kasetini sakin KAFAYLA BİRKAÇ KEZ İZLERDİM.Hocamızın bu maçta biraz formsuz olduğunu düşünüyorum.Hep futbolcular formsuz olacak değil;zaman zaman hocalar da formsuz olabilir.Şöyleki bazı oyuncuların zaman zaman dinlendirilmesi gerekdiğini düşünüyorum.Mesela Muhammet ALİ BU MAÇTA TAKIMIN EN KÖTÜ OYUNCULARINDAN BİRİSİYDİ.Hoca bu arkadaşı uzun süre nasıl oyuında tuttu kimse anlayamadı.Herkes Balili girerken M.Ali çıkacak derken birde baktık Sezer çıkmış.Bu takımda Silla diye bir oyuncu vardı Şu sıralar sürekli yedek kulübesinde.Böyle ağır saha şartlarında SİLLA GİBİ GÜÇLÜ,KUVVETLİ bir oyuncuyu sahada görmek isterdik. Bu maç BALİLİ'NİN maçı değildi.Sakatlık sorunu olan bir oyuncunun FAZLA YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY DE YOKTU.Maçın hakemi formsuzdu.Bunu hepimiz gördük;ama yine de maçın sonucuna ne kadar tesir etti?Bunu tartışmamız gerekir diye düşünüyorum.BİZ GOL ATTIKDA HAKEM Mİ VERMEDİ?Lütfen yorumlarımıza biraz dikkat edelim.HEPİMİZ SİVASSPORUN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUZ AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ BU MAÇTA İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU OYNAYAMADIK.
|