Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: NASIL TARAFTAR OLMALI
Alt 06.02.2009, 22:55   #11
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: NASIL TARAFTAR OLMALI

Alıntı:
çağhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
illa istanbulmu olması lazım arkadaşım.beşiktaş halkın takmıdır semt takımıdır.ben sivaslıyım çarşı grubundanım.10 senedir sürekli beşiktaş tribünündeyim.sivası sadece sivaslılarmı tutacak.siz neyin peşindesiniz.yozgatlı olur amasyalı olur hakkarili olur şırnaklı olur sivası tutar.sanane arkadaşım.bırakın herkes istediği takımı tutsun.nedir bu istanbul düşmanlığı yaa.biraz şapkayı önünüze koyun neden taraftar olamadığınızın suçunu kendinizde arayın.holigan olun.o stadı gelen takımlara cehennem edin.taraftarlığınız yürüsün.bu devirde efendilikle hiçbişey halledilemez.sivasspor sadece sivaslıların değildir tamam mı.anadolunun hertarafında sivaslı olmayıpta sivası destekleyen insanların olduğunu unutmayın.ben desteklemiyorum sivası ama sivasın çok iyi bir taraftar grubunun olmasını isterim.
eğer sen sivasta doğduysan sivası tutacaksın gidip elin takımını tutmaya hakkın yok herkes kendi doğduğu yerin takımını tutmalıdır