Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde
Alt 09.02.2009, 16:34   #38
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun, F.Bahçeliler Derneği'nde

Alıntı:
35fulya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öz be öz Fenerbahçe'li olan bir teknik direktörümüz var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bülent Uygun abi gidipte maçları satmıyor. Aklında Fenerbahçe olsa bile yüreğinde Sivasspor olarak bizim başarımız için ter akıtıyor.

Sizin bu yaptıklarınız emeğine haksızlık değil mi? Siz bize ne verdiğine bakın. Bizi sonlarda dolaştırıpta, gidip F.Bahçe'nin faaliyetlerine mi katılıyor. O bizim kralımız olduğu gibi tüm F.Bahçelilerin gurur kaynağı. Onunda bir sosyal hayatı var. Bırakın istediğini yapsın.

Hafta sonu 7 milyon Sivas'lıyı mutlu ediyorsa senede 1 gün hafta içinde kendi topluluğunun aktivitesine katılsın. Onlarda çok seviyor. Hatta onların yarısından fazlası hem başarımızdan dolayı, hemde Bülent hocamızdan dolayı bizi destekliyorlar. Haksızlık yapmayın.
Bize fb li değil sivassporlu teknik heyet lazım.eğer öz be öz bir fb li ise gitsin ben buna razıyım.Bizler fb nin arka bahçesi yaftasını silmeye çalışırken siz de birde hangi akla hizmet bunu tasvip edersiniz.Sanırım kadıköyde hiç küfür yemdiniz o yüzden bu kadar güzel savunma yapabiliyorsunuz.

emeğe saygısızlıkla ne alakası var.takımın durumundan şikayetmi ettikte emeğine saygızsızlığımız olsun Allah aşkına saçmalamayın.Burda koruyanlar ben fb liyim desinde bari bizde kim ne mal onu anlayalım.Fb liler derneğine katılıp yemek yemek nasıl bir sosyalliktir ben onu anlamadım.siz heralde futbola çok uzaksınız...Farklı şehirden tribünlerden kaç arkadaşınız var.Önüne gelen yazıyor.Dışarda kimin taraftarımıza bülent uyguna başkana ne dediğinden baheri yok.Sizler kadıköyde fb lilerler beraber bizfenerbahçeliyiz atkılarınıda açarsınız.

Söyledikleriniz tamamen bir fb yalakalığır başka da bir şey değildir.Biz tek kimliği sivasspor olan bir klüp istiyoruz o kadar....adamlar derneğe davet ediyor siz fb nin faaliyetlerine mi katılıyor diyorsunuz.Allah aşkına yazınızı sonradan tekrar okudunuz mu.Derneğe gitmekden başka nasıl aktivitelerine katılsın.Çıksın birde fb yi mi yönetsin.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...