Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..
Alt 09.02.2009, 22:29   #103
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Arkadaşlar sürekli bu konuları gündeme getiriyoruz.Yani sürekli taraftar bağırmıyor destek vermiyor diyoruz.Ancak biz sürekli kendimizi kendimize şikayet etmekten başka bir işe yaramıyoruz.Bir çözüm önerileri söyleyelim bunları uygulayalım ve yapalım ki çabalarımız bir sonuç versin.Bu işler eleştirmekle bir neticeye ulaşmaz.Mesela konuyu açan arkadaşımız saolsun kendi fikirlerini söylemiş.Kendimizi eleştirmekten ziyade bu konuda neler yapabilirizi düşünelim,konuşalım.

Arkadaşlar ben ise şöyle düşünüyorum.Birinci lige çıkmadan önce numaralı bilet sistemi yoktu.Yani biletini alan istediği yere oturabilirdi.Dolayısıyla bağırmak isteyenler hep bir arada toplanırlardı.Şimdi bilete göre oturduğundan bulunduğun yerde bağırmak için bir türlü organize olamıyorsun.Bağırmak isteyen bağırmak istemeyenlerle aynı ortamda bulununca ister istemez pasifize oluyorsun.Bu sadece nedenlerden biri.Bu konuda neler yapabiliriz mesela.

Ayrıca arkadaşlar şehirde bir canlılık yok.Gerçekten şaşırmamak elde değil.Bence sivasspor adı altında taraftar derneklerimiz öncülüğünde bir dizi sosyal faaliyetler yapabiliriz.Mesela maç günleri dışında da toplanıp caddelerde gövde gösterisi yapmak tezahüratlar eşliğinde.

Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar.Bir kez daha söylüyorum yiğidolar.Birbirimizi eleştireceğimize bir çözüm önerisi sunun ki bu konuda somut bir adım atalım...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...