Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.09.2005, 16:05   #194
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Olayin hasilatla pek alakasi oldugunu sanmiyorum, ki bunu son Trabzon macinda da gorduk. Baskan'in soyledigine gore stadin bir maclik masrafi en az 100-150 milyar oluyormus, hal boyle olunca ve de Sivasspor taraftari Sivasspor'u yalniz birakmaya devam edince karsilasmalari oynamak icin kimsenin Istanbul'u tercih etmesi olasi bir ihtimal bile olmasa gerek.

Isiklandirma konusuna gelince, bu konuda Sivasspor yonetiminin eli kolu gercekten bagli diye biliyorum. Cunku isiklandirmayi ve bu tur gereklilikleri gidermek yonetimin degil Il Milli Egitim Mudurlugu'nun ve Futbol Federasyonu'nun yukumlulugu dahilinde olsa gerek. Gerekli ihalenin gecen hafta ici halledildigini duydum, ve Mustafa Ates abiye gore de isiklandirmanin tamamen bitmesi en az bir ay surermis. O yuzden iki secenek var, ya o tarihlere kadar Federasyon gunduz maclari oynamamiza izin verecek, ya da Istanbul'u istemeden de olsa mekan tutmaya devam edecegiz. Hayirlisi olsun...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır