Cevap: Kel Göründü!
Şimdilik bir sorun gözükmüyor,zira futbol'un duayenleri veyada başka bir anlatım ile futbol sektörünün hem mutfağını hemde spor kamuoyunu oluşturan kişiler demek daha gerçeci olacakki,bu kişiler hem bu üç büyük diye tabir edilen kulüblerde divan ve benzeri başka heyet ve kurullarında görevli hemde basın camiasında etkin görevlerdeler.
Onlarla yaptığımız muhtelif konuşmalarda;''Sivasspor'un şuandaki durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz,şampiyonl uk ipini gögüsleyebileceğizmi?'' gibi sorularımıza;''Bu futbolda adalet veya hak edenin ipi gögüsleyeceği gibi bir şey söz konusu değil,ancak şuandaki tablo son haftalara girilirken aynı devam ederse kesin Sivasspor ipi gögüsler'' deniliyor.
Yinede bu kurtlar sofrasındaki dik duruşumuz,hem üç büyüklerde hemde tüm anadolu kulüplerinde olumlu bakılan kulübüz.Üç büyüklerde bu yıllardaki rekabetlerinde güçsüz kalmaları madem ben olamayacağım o zaman Sivasspor olsun,anadolu kulüplerinde ise daha ilk devre bitmeden havlu atmaları onlardada bu intibayı yarattı.
Nitekim önümüzde gerçek anlamda bir rakip kaldığı görüşündeyim,o da Trabzon'dur.Zira 28 yıllık özlemleri bu inatlarını körüklemekle beraber,bu sezon ki kısır döngüde sivrilecekleri umudu oluştu.
Ancak kentteki öteden beri süregelen rekabetleri ve başka nedenlerden dolayı bence onlarda patlama hazır gibi durmaktalar.
İnşallah tüm bunlar göz önündeki dururken,takım olarak bu pozisyonu en iyi şekilde değerlendirelim.
Tahmin ediyorum ki;Mutlu sona ulaşacağız.