Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.09.2005, 15:32   #5
BOUN
Usta Yiğido
 
BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 40
Mesajlar: 2.544
Thanks: 1.138
1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart

Sevgili troxxo öncelikle aramıza hoşgeldin.

Ben senin bahsettiğin gibi güvenlik falan filan pek takmam. Bana göre pek önemli değil. ( Fakat özellikle bayanları ve çocukları stadyumlara çekmek için güvenlik tabii ki önemli. ) Benim için coşkulu taraftar gerek. Mesela yıllardır İstanbul'dayım ve Beşiktaşın maçlarına çok gittim. ( Tabii ki artık Sivassporluyuz. ) Eskiden Beşiktaşlı iken stada maç izlemekten çok Beşiktaş taraftarının coşkusunu beraber yaşamak için giderdim. Mesela dakikalarca karşılıklı olarak alt tribün-üst tribün veya maraton-kapalı 'kartal gol gol gol...' şeklinde veya Beşiktaş taraftarının şarkılarını hep beraber söylemek benim için en büyük zevkti. ( Ayrıca bu haftaki Beşiktaş-Fener maçına gitmedim ama televizyondan izlediğim kadarıyla taraftar yine mükemmeldi. )

Benim için stadda en sıkıcı şey binlerce taraftarın maç boyunca sadece bir iki pozisyonda toplu ses çıkarması bunun dışında stadda dakikalarca ruhsuz topluluğun uğultusudur.

Maalesef bizim Sivas taraftarı henüz bu seviyeye erişemedi ama şuna eminim ki sportif başarılar arttıkça ve bu takım başarılı oldukça, ayrıca bizim taraftar diğer büyük takımların taraftarını izledikçe bizde Türkiyenin en coşkulu taraftarı olan Beşiktaş taraftarını yakalayacağız hatta geride bırakacağız.

Hepinize selamlar.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla