19.02.2009, 08:52
|
|
|
Yeni Yiğido
8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 
|
Cevap: LÜTFEN DİKKATE ALINIZ VE OKUYUNUZ!!!
Alıntı:
tribünbrothers Nickli Üyeden Alıntı
Abi haklısın da ben sıze 100 her maca 200 adam toplarım adam derken oyle maca gelıp cekırdek yıyecek degıl adam gıbı trıbun yapacak bızım yaptıgımız trıbunude anlatmaya gerek yok bılenler bılıyorr ...! Su an serhan abılerle takılıyoruz ve elımızden geldıgınce bır seyler yapıyorz ben calısıyorum maclara paramla grıyorum ama ıkı haftada bır bılet parası bulamayan arkadaslar var ne yapalım gunah degıl adamda para yok destek gelmeyınce adam da la onlar benı dusunmuyorr trıbun cok umrumda deyıp cıkıyor kenara bır sey yapamıyorsun herkes ıster guzel trıbun olsun ama ımkanı yok ...!
Bak merkez tayfadan emre
Cılgınlardan Fatıh Kama
Yıne Suat boyle bır kac arkadasımız var bunlar sureklı bırbırı ıle veya dıger gruplarla zıtlasan adamlar emre arkadasımız fatıh abımız aralarında kalmamak ıcın cıkıyoruz kenara sonuc olarak trıbun dagılıyorr anlamak ıstenmeyen konuda buuu zaten ...!
|
Kardeş mükemmel özetlemişsin.Millet konuşuyor çok çıkarmış yok rantmış.Ne rantı ortada bilet yok ranttan bahsediyorlar.Ben her hafta bilet alıyorum ve tribüne gidip takımıma destek oluyorum.Serhan Abinin 1967 gtd ye takıyorum.Aynen senin dediğin gibi o kadar çok genç var ki maça gelip takıma destek olacak ...Ama adamlarda para yok dediğin gibi zorla değil ya.Bilet al gel desen gelemiyorlar.Gerçi ben Serhan abinin kimseyi dışarda koyduğunu göremedim.Nail abi ile beraber herkesi içeri almaya gayret ediyorlar.Geçen Kocaeli maçında şahit oldum Nail abi ve Serhan abi ceplerinden 50 şer Tl para verip bilet alıp gençleri içeri soktular.Tribünde ahengi bozanları yazmışsın daha lafa söze gerek yok.Serhan abiler 2 hafta sonra oynanacak olan Fb maçına deplasmana organizasyon yapacak herkesi çağırıyorlar.Hatta Emre yi bile çağırmışlar ama Emre kapris yapmış ben o otobüsle gitmem diye...Aman konuşacak çok şey var.Ama neyse..Sağlıcakla kal..
|
|
|