Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Fenerbahçe - Sivasspor
Alt 23.02.2009, 13:36   #49
atsiz hoca
Yeni Yiğido

atsiz hoca - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 atsiz hoca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Fenerbahçe - Sivasspor

Bu maçın sonucunu birçok faktör etkileceyecek.Aragones'in kredisi bitmiş durumda bu maçıda kaybederse sezon sonuna kadar dayanamaz.Futbolcularında (Alex başta olmak üzere) Aragones'i sevmediklerini ve istemediklerini düşünecek olursak,bu maçta işler istediğimiz gibi gidebilir.Ancak çokta kesin konuşmamak lazım.Sonuçta rakip Fenerbahçe.Carlos ve Kazım'ın olmaması bence bir avantaj değil.Carlos yavaş kalıyor artık.Abdurrahman orayı iyi değerlendirirdi.Vederson işimize gelmez bu anlamda.Güizanın cezası bitiyor sanırım.Semih'mi Güiza'mı onuda göreceğiz.Kısacası rakip karışık ve stresli biraz.Bu bizim işimize geliyor.Ancak son maçta ki kötü futbolumuzun sebebi ortasahadaki eksik mücadele gücümüzdü.Bunu anlayamadım.İbrahim ve Sezer yetersizdi.Fenerbahçe karşısında ortasahayı ele geçirdik mi,gerisi gelir zaten.Buda Sylla,İbrahim ve Sezer'in aynı anda oynmasıyla olur.Bu maça Sylla ile çıkmamız yerinde olur diye düşünüyorum.Ayrıca sol bekte Faruk kendi evimizdeki maçlarda idare ediyor ama deplasmanda Murat daha sağlam bir bek,o oynamalı.
benim kadrom:
***********Petkoviç*********** ******
Apo******Bilica******Sedat**** **Murat
*********İbrahim****Syllla**** ********
Musa************************** Sezer
*********Kamanan****M.Yıldız** *******