Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Futbolcular Ne Düşünüyor
Alt 04.03.2009, 08:23   #18
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Futbolcular Ne Düşünüyor

biz tüm sivassporlu futbolcu kardeşlerimizin sahada gereken cevabı vereceğini düşünüyorum ve ekliyorum uğur boral denilen mahlukat acaba kendini fasülyeden nimetmi zannediyo 2 gol atmakla dünyanın en iyi topcusu olma ve sivassporumuz hakkında böyle hakaret vari konuşma hakkınımı buluyor uğur boral unutmaki sivassporumuzda her takım gibi yenilebilir tıpkı sizin gibi artı biz 11 hafta yenilmedik sizin gibi 1hafta yenip 1 hafta berabere kalıp 1 hafta yenilmiyoruz istikrarımız belli 11 hafta acaba uğur boral bunlarmı zoruna gidiyo herhalde pisikolojin bozulmuş 5 puan gerimizdesiniz ve düşünüyosun sana göre ufak bir anadolu kulübü bizden 5 puan önde ama fenerde oynamak seni en iyi futbolcu yapmaz iyi futbolcu daha doğrusu iyi sporcu her alanda ahlaklı olmalı senin bu seviyesiz uslubun sadece kendine zarar verir ve antipati kazanırsın ALLAHIN izni ile bu akşam maçı alırız ama 1 maç yenilince hiçbir takım küçülmez 1 maç galip gelincede hiçbir takım büyümez biz sezon sonuna bakacağız biz kendimizi anadolu takımı (küçük takım ) tırnak içinde işte efendim futbolcular eşit değil gibi kelime oyunları yapmayacağız her şey eşit sizde 11 kişi bizde 11 kişi sizde alex bizde musa sizde semih bizde mehmet her futbolcu etten kemikten inanan başarır biz fener maçına inansaydık bu ğün sivassporumuzun galibiyetinden bahsederlerdi ama olsun biz bir gün değil her gün sivassporluyuz bizim kimliğimizde yazıyor tuttuğumuz takım biz inkar etsekte kimlik ele verrir neyse herkese slmlar
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla