Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2009, 22:41   #32
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı Abdurranmandı.Koştu,presini yaptı,top çaldı,her zamanki oyununu ortaya koydu.
Maçta birden fazla kötü var.Takımın nerdeyse yarısı sarı kart gördü.Kesin birisi atılacak diye korktum ama korktuğum başıma gelmedi.Sedat her zamanki gibi çok sert oynadı.Sedatta sarı kart görme hastalığı var.Daha dikkatli olması lazım.Mehmet Yıldız kayıplardaydı.Hakemle olur olmaz diyaloglara girdi.Hakem,şimdi hatırlamıyorum ama sanırım İ.Dağaşandı bizim futbolcuya sarı kart gösterecek ama Mehmet hakemin elini tutuyor.Olacak iş mi bu şimdi!Belki başka hakem olsa Mehmet'e de sarı kart gösterir.Mehmetin Kaçırdığı yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu vardı.Gerçi her golcü kaçırabilir ama özellikle bu gibi maçlarda fırsatını bulduğunda acımayacaksın.Mohammed hakkında yazmaya gerek duymuyorum bile.
Bülent Hoca,Mehmet Yıldız'ı almakla çok geç kaldı.Neden her maçta aynı senaryoyu izliyoruz?Balili hep son 10 dk oyuna giriyor.Bir de ilk yarı oyuna girsin,ikinci yarı çıksın. Faruk'un sayesinde Fenerbahçe korner kazandı ve gol de beraberinde geldi.Ne gereği vardı Faruk,pas hatası yapmanın?
Fenerbahçe önceki maçtaki gibi oynasaydı ve birsürü basit hatalar yapmasaydı skor daha da farklı olurdu.Yine havadan toplarla kaleye gitmeyi denedik ama yine beceremedik.Kimse Mohammed'in vuruşu gol olsaydı maçın skoru farklı olurdu demesin çünkü Fenerbahçenin bizden daha çok net pozisyonu vardı.
Bülent Uygun iddialı açıklamalarda bulundu.Hepimizi umutlandırdı ama değişen birşey olmadı.Osmanlı İmparatorluğu gibi kurulduk,yükseldik,duraklama dönemine girdik.Bu maç bizim gerileme dönemine girdiğimizin belgesidir.Kimse kusura bakmasın.Maçtan önce skor tahmininde bulunurken şöyle yazmıştım:
Gönlümün skoru Fb:1 Sivas:2
Mantığımın skoru Fb:2 Sivas:1
Ama mantığım bile skorun yanında çok iyimser kaldı.Ve şu da bir gerçekki Sivas bu futbolla her hafta Kadıköyde 10 maç yapsın 9'unda mağlup olur.Görünen köy kılavuz istemez.Artık yanımdaki Fenerlilerle maç izlerken bu Sivas şampiyon olamaz yorumlarından bıktım.
Mecnun Odyakmaz'a kızmaya gerek yok.Belliki sinirden gülüyor.Avrupaya giden kestirme yola maalesef veda ediyoruz.Bunun 4 eylül'ü de var ama bu futbolla çok zor!
Maçın bitiminde stadyumda Sivasın yollarına çalınmış.Çalsınlar...Birsürü sitede bizi yine kötüleyecekler,küçümseyecekler .Küçümsesinler...Artık kimseye kızmıyorum.Hatta Esat'a da kızmıyorum.Çünkü elalemin dilinize düşüyorsak bunu biz kendimiz yapıyoruz.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır