Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''
Alt 05.03.2009, 09:52   #59
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EY BÜLENT HOCA !!!!

bunca şampiyonluklar yaşamış ve müzesi kupalarla dolu olan Sivasspor'un taraftarları yıllarca büyük başarılara, avrupa kupalarına, lig şampiyonluklarına ve bilimum kupaları almaya alıştığı içindir ki ;

senin son iki yıldır elde ettiğin başarılar taraftara yetersiz gelmektedir !!!
ligi 8taş ve fb ile aynı puanda bitirip çeşitli ayak oyunlarıyla 4.lüğe itilmen...

yetmezmiş gibi bir sonraki yıl kupada yarıfinal'e çıkıp Türkiye'nin en az tanınan takımınlarından birsine kadıköy gibi taraftarın bile olmadığı bir stadta yenilmen,

ligde açık ara değilde avarajla lider durumda bulunman...

taraftarın zoruna gidiyor hocam
hocam aklından geçenleri duyar gibiyim...evet galiba biz bu başarıları ne hazmedebildik ne de hak edebildik hocam...
elde ettiğin başarıları nankörce bir çırpıda siliverdik hocam...
ama şunu bilki hocam; iki yenilgiyle seni vatan haini ilan edenler utanmalı sen değil bu yenilgilerden...ben ve benim gibi düşünen çoğunluk seni çok seviyoruz hocam...
Abi sana yemin ediyorumm gözlerim doldu aglamamak icin zor tuttum kendimi ya affedersiniz ama ne kadar angut insanlar var ya bülent hoca maclari satsaydi sivas ligde 2 gol atarmiydi macin basinda hemen gol bulurmuydu veya dün fenere atarmiydi hadi hadi bunlari birakdim maci satti denilen adam 4 eylülde feneri yendi bee yazik be bende dün o sinirle bi takim seyler yazilmis olabilir ama artik yeter be kardesim.Gsyi yenince süper hoca müthissin hocam 2 yenilgiyle yok istifa et yok sunu yap yok fenere git felan.lütfen takiminIN SÖZDE DEIL GERCEKDEN YANINDA OLUN