Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''
Alt 06.03.2009, 13:28   #119
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Arzulamadığımız bir skor oldu..''

Alıntı:
gala86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim köküm sivasli gardas, hemde öyle sivasliyim ki gecen sezon almanyadan sivas galatasaray macina geldim ve 90 dakika sivassporumuzu destekledim ama

biz fener dost olalim diye cok düsman kazaniyoruz buda bizim alehimize olabilir bunu untmayalim
Bizim fenerle dost olma gibi bir çabamız yok. Ama başkanımız febe kongre üyesi teknik direktörümüz eski febeli. Ama bu durum bizim febeye bilerek yenildiğimizi göstermez. futbolcularda mı febeli peki. onlar neden oynayamadı. şansızlık yaşadık yenemedik. İnsanları bu kadar kolay zan altında bırakamayız. Hemen yafta vuramayız. O futbolcular ve teknik heyet ile yönetim canını dişine takıp Sivassporu bugünlere taşıdı. kısıtlı imkanlarla. buraya kadar gelmişkende sadece bizim futbolcularımız ve teknik heyetimiz değil hiç kimse rakibine maç satmaz. zaten gerçekten Sivasspor taraftarı olsa bu takıma minnet duyar eleştirmez. 4 yılda 2 kez kafaya oynamak herkesin harcı değil. hala şampiyonluk şansımız varken bu köstek olma durumu nerden çıkıyor düşünün bakalım. Saraçoğlunda Gaysede 4-1 yenildi GAysedemi yattı söyleyin bakalım
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla