Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2009, 21:17   #148
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iki maçı da malesef stadda izledim,malesef diyorum çünkü radyodan dinlesem bu kadar sinir olmazdım!

kupa maçından sonra da ilk kez bugün siteye giriyorum.maça gelince maçın tek adamı vardı o da tabiki bilica!!!

sezeri ve mehmet yıldızı da ilk maça göre iyi buldum!!!

maçın en kötüsü bülent uygun.balili gibi bir adamı 82. dakikaya kadar klübe de oturtmak resmen çılgınlık.faruk tel tel dökülürken o resmen seyretti.

en sinir olduğum olayda ertesi gün yine iş yerinde alay konusu olmamdı.valla yazık ya,o kadar emek verip gidiyorum o stada ve düştüğüm duruma bakın!!!

yinede desteğe devam,sonuna kadar sivasspor...

Hocam ruh halini anlayabiliyorum. Ben de lig maçında staddaydım ancak kupa maçında çalıştığım için stada gidemedim. Özellikle staddan 4-2 ile ayrılıp eve geldiğimde resmen çökmüştüm. İki üç günde kendimi zor toplarladım, inan ki gece uyurken bile neredeyse maçın üzüntüsünü yaşadım iki üç gün boyunca. Tabii sonra kupa maçı için umutlandık ama yine hüsran yine acı yine hüzün.

Ancak şimdi düşünüyorum da şöyle diyorum, olsun sağlık olsun, Sivassporumuzun canı sağolsun. Onlar da olmasa kimle gurur duyacağız, bir hafta boyunca hafta sonu oynanacak maçı beklemeyeceksek o haftayı nasıl geçireceğiz, Sivassporumuzun boşluğunu neyle dolduracağız? Bu takım bu aşk bizim. Ben kulübümü seviyorum, toprağımı, renklerimi, Yiğidomu seviyorum. Benim sevdam işte burada. Biz değil, fenere yatanlar, fener için takımının ütüsünü bozmayanlar utansın!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır