Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.03.2009, 21:04   #76
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 885 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sayın modaretörler sakın olaki bu yazdığımı yayınlamamazlık etmeyin ve silmeyin.lütfen rica ediyorum. ben 52 yaşındayım ve öğretmenim. bugün ağladığım kadar bugün üzüldüğüm kadar hiç bir zaman ağlamadım ve üzülmedim. sivasspor tamam başımızın tacı.kaç haftadır futbol oynuyormu hayır.oynadığı futbol insana zevk veriyormu hayır. birileri tesadüf diyor biz kızıyoruz. peki bugün oynanan futbolu gördükten sonra ne diyeceğiz dosta düşmana. sanki ankara şampiyonluğa oynuyordu.sertlik bizde. faul yapma bizde. futbolcuları bir öldürmediğimiz kaldı.hakem bizden yana.bülent uygun hoca ne yapıyor acaba.antremanlarda eski günlerinimi anlatıyor futbolculara.muhammet ali kurtuluş kankasıyla neler yaptıkları asker anısı anlatır gibi anlatıyordur sanırım.ne kadar isteksiz sıradan üçüncü lig takımı ayarında bir sivasspor. çok utandım inanın.bizim hoca gazetelere tv lere demeçler vereceğine bence antreman yaptırsın.türk futboluna çözüm bulacağım derken sivasspor elden gidiyor hocanın haberi yok.yıllardır soruyorum bu muhammet ali kurtuluşun bu taKIMDA ne işi var diye. oliviera paşeko sergio gibi bir futbolcuyu oynakmayacaksın. pili bitmiş bir adamı sahaya süreceksin. neden kazanmıyorsun bu futbolcuyu.şimdide baliliye taktı.oynatmıyor ilk onbirde.yarım saat oynatıyor. yazık oluyor sivasa.sonra hakemle kavga ediyor.hakeme teşekkür edin.her türlü korumayı sivasa yaptı.kırmızıda gösterebilirdi. gol atalım diye 5 dakika uzattı.daha ne yapsınlar adamlar. adamlara birde küfürler ettik.hem korudular hem küfür yediler. bülent hoca aklını başına alsın artık. sen tanrı değilsin hoca.seni bağrımıza bastık.ve sen millete şampiyonluk sözü verdin havaya soktun.lütfen.çok rica ediyorum. bize zulüm etmeyin. biz buna layık değiliz. çünkü biz sizlere güvendik. sonsuz güvendik. dedik evladımızsınız.canımızsınız. karışmadık işinize. en olmadık maçlarda yenildik dedik olabilir.oyun bu. ama şimdi bakıyoruzki futbolumuz gün geçtikçe kötüleşiyor.çirkinleşiyor.nolu r yapmayın bunu bize.bütün sivas halkı adına bunu sizlerden rica ediyorum. saygılarımla.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...