Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın yıldızı kimdi = Ben Evvela söz verdiğim gibi Bilica demeyeceğim azcıkda diğer oyuncularımız nasibini alsın... Evvela maçın kritik anlarında sahneye çıkan iyi oyun okuyan Kalecimiz Petkoviç maçın yıldızı idi. Daha sonra oyuna sonradan giren ve kanatları sıkıntıya sokan Kamanan.
Maçın en kötüsü kimdi =Maalesef maçta kötü oyuncumuz epeyce fazla idi. Şunun için söylüyorum. Göze hoş gelmeyen bir oyun ortaya koyuyor ve İstatistiklerden de anlayacağınız üzere pas yapamıyoruz. Mesela Tum bana göre çok pas hatası yaptı. Gereksiz adam aralarına giriyor ve top kaybı yapıyor. ağır ve hantal bir vücut yapısı ile Orta sahamızda görev yapıyor. Mehmet Yıldız, ilerde aldığı topları harcamaya üzerine yok. Yahu günlerdir herkesin inadına bu takımda defans değil orta saha sıkıntısı var derken bunun için söylüyoruz. Topu alıyorsun asist yap. Yapılan asiste gol atan mutlaka çıkar. Ama sen zor pozisyonlarda topa vurmayı yeğlersen olmaz. Muhammed Ali, artık olmuyor. Zorlama ile bir şeyler yapıyor ama kapasite yok. Sözün özü çok kötü oynuyor. İbrahim Dağaşan, zemin tam istediği gibi ama bir türlü pas dağıtamıyor. Top kayıplarında gereksiz faullerle sarı kart yiyor. Oda iyi değildi.
Maçta göze çarpanlar = Hakem maşallah yine iyiydi. Fazla söze hacet yok. Direkten dönen top şansımızdı.
Ne gibi eksiklerimiz var = Söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Orta sahamız kötü hatta aşırı berbat hatta çok fena. Artık ne diyeyim. Tüm rakiplerin bizle oynadığı maçların istatistiklerine bakarsanız anlarsınız. Pas yüzdemiz hep aşağılarda. Biz bu futbol anlayışı ile nasıl gidiyoruz bende akıl sır erdiremiyorum. İman gücü Allah vergisi Yurtta Sulh Cihanda Sulh gidiyoruz. Olmaz bu şekilde olmaz. Galibiz ama Allaha şükür çekiyoruz.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler = Sadece yukardaki istatistiklere bakmamız yetiyor. Top çalma verilerimiz yüksek olmasa biz yanmışız. Ayrıca direkten dönen o top aleyhimeze gol olsa sonuç böyle olmayabilirdi. Neyseki kazandıkda. hanemize 3 puan yazdırdık. Kalan 10 haftaya biraz serin girdik. Önümüzdeki Cimnastik maçını mutlaka almamız gerekiyor. Buna göre hazırlıklarımız yapar ve istediğimiz sonucu alırız inşallah...
Taraftar nasıldı = Artık her yerde varız gah 1000 kişi gah 2000 kişi. Aferin ben deplasmana giden seyircilerimizi ordaki gurbetçilerimizi tebrik ediyorum. Kamerada görünce duygulandım neden yalan söliim.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|