15.03.2009, 17:24
|
|
Usta Yiğido
587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 
|
Cevap: Anadolu Bütünleşmesi
Alıntı:
merkez-apo Nickli Üyeden Alıntı
Ankaragüçlü taraftarlar açısından çok üzülüyorum ah şu takımda iyi olsa her şey iyi olucak 100,yılda süper ligde olması gereken bir takım her zaman sivasspora dostça yaklaşmışlardır teşekkürler ankaragücüm(bu arada Sİvastaki maçta ankaargücü sivasspor a destek olurken ve tüm stat ankaragücü die bağırırken S.....Ankara ve Ankara Kümeye Diye Bağıranlar utansın!)
bu linkede bakın
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17334
|
Ligin ilk yarısında yapılan bu yanlış hareketi tekrar söylemen çok tuhaf.Biz bu yanlış hareketten dolayı hatamızı kabul edip özür dilemiştik zaten.Tekrar bunu söylemen sana hiç bir şey kazandırmaz.
Ankaragücü taraftarının yaptığı güzellikler için tekrar teşekkür ediyorum.Sen düşme tehlikesinde olacaksın hem de maçı kaybedeceksin ve rakip takımı tribünlere çağıracaksın helal olsun valla başka diyecek birşey bulamıyorum.Tabi bizde maçtan önce,maç içinde ve maçtan sonra Ankaragücü lehine tezahuratlar yaptık onlarda Bu Sene Şampiyon Anadoludan diye bağırdılar gerçekten çok güzeldi.Bundan sonraki maçlarda onları en iyi şekilde karşılayacağız.
Ankaragücü düşmez...
Lay la la lay lay lay AnkaraGücü..
|
|
|