Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Alt 18.03.2009, 13:27   #178
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum

Alıntı:
safakturkusu75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizimle Oyun Oynanmaz!

Maçın skorundan önce söylüyeceğim bir kaç söz var.Sivasspor süper lige teşrif ettiğinden beri gerek siz gerek biz hep övünmüşüzdür.Sivasa her zaman saygı duymuşuzdur.Misafir perverliğiniz ve sivas halkının karakteri Türkiye'de belki hiç bir takımda yok.Bülent uygun diye bir hocanız var, ki bu adam sizi rezil etti ve hala bu adamı alkışlıyorsunuz.fenerden 4 yemiş ve Beşiktaş'a sallıyor.Bizimle işi nedir anlamadım.Türk futbolu bunun gibi adamlar yüzünden bu durumda.Hakeme kafa atmaya gidiyor o şahıs.Hakeme kafa atılıcaksa önce biz atmamız lazımdı çünkü Beşiktaş'a yapılan hakem hatalarını herkes biliyor.

Futbol Sadece Futbol Değildir,FUTBOL AHLAKTIR.

SİVAS HALKI BU KONUYA ÇÖZÜM GETİRSİN.YOKSA BİZ CUMARTESİ GECESİ GÜZEL BİR ÇÖZÜMLE SİVASTA OLACAĞIZ...!!!
Öncelikle sitemize hg kardeşim.Söze iyi başlamışsın ama sonunu iyi getirememişsin.Sivas halkı ve misafirperverliğimiz hakkında söyledikleriniz için tşk ederim.
Evet fenerden 4 yemiş olabiliriz.O doğru.Siz de fenere yenildiniz dikkatinizi çekerim.Ayrıca Bülent uygun hocamızın beşiktaşa ne gibi garezi varmış onu da anlamadım.Ayrıca sizler beşiktaşlı olduğunuz için daha doğrusu anadolu takımı taraftarı olamadığınız için bazı şeyleri bilmiyorsunuz ve anlayacağınızı da sanmıyorum.Futbol ahlaktır doğru söylemişsiniz.Bülent uygun hocamızın ankaraspor maçından sonra yaptıklarını kimse tasvip etmedi kendisi de özür diledi zaten.Ancak hem futbolun ahlak olduğunu söyleyip hem de son zamanlarda başta Bülent hocamız olmak üzere teknik heyetimize ve sivassporumuza demediğini bırakmayan bazı yalaka spor yazarlarımıza da söyleyecek sözünüz var mı acaba???

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır